Story Mory Cik Lala

Monday, June 13, 2016

Cuti Sekolah



Seronok giler budak budak ni dapat berendam dalam pool. Siang malam pagi petang asik berendam je. Maknya pulak mula la jadi tarzan jadian dek anak anak tak dengar kata.

Puas jugak la bermalam kat sini selama 3 hari 2 malam. Nasib booking awal. Tu pun dah banyak bilik yang sold out.

5 comments:

  1. kiat dlu pegi 2h1m je...syok pegi sbb bkn time cuti sekolah..tkde org..bdk2 ngan swimmingpool mmg suka sgt la..nk2 dlm bilik..kalo bole nk tdo dlm pool hehe

    ReplyDelete
  2. Bila lagi nak gembirakan anak macam ini kalau bukan masa cuti sekolah.

    ReplyDelete
  3. Teringin nak tido kat sini....tp tak mampu, mahal sangat..... rasa mcm sayang pulak nak kuar duit banyak tu nak duk sini weyh

    ReplyDelete
  4. mmg puas hati la kan..
    varulah berbaloi.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.