Story Mory Cik Lala

Tuesday, November 24, 2015

Kegemaran saya dan anak anak




Coklat ni memang sedap. Kegemaran saya dan anak anak. Nak nak yang white coklat tu. 

Biasanya kalau harga coklat ni murah memang la akan borong dalam 20 peket atau pun sekotak terus. Tapi balik rumah kena sorok. Kena keluarkan sedikit demi sedikit dan berselang hari. Kalau tak memang cepat je licin especially anak dara saya yang sulung tu. coklat ni dengan kit kat green tea tu memang kegemaran dia.

18 comments:

  1. Sedap tp tu la harga tak ingt...dpt beli borong bestnya...

    ReplyDelete
  2. suka...tp tk suka yg white choc...kalo p langkawi slalu borong..kdg22 kalo ada offer kt supermarket pn bli gk

    ReplyDelete
  3. Coklat kesukaan saya juga ni. Manis..nyam..nyam..

    ReplyDelete
  4. Hi hi, siap kena sorok ya..kalau tak ibu yang tak merasa. Hati-hati makan, punya syok sampai badan dipam-pam tak perasan pulak..coklat gak yang salah he he..

    ReplyDelete
  5. Jgn kata anak-anak Ana aje, kakak dan anak-anak kakak pun sama juga
    Kalau dah kata coklat apa pun kami suka:)

    ReplyDelete
  6. kegemaran anak sy juga ni kak...sedap :)

    ReplyDelete
  7. Bunda dan anak2 pun suka coklat ni...

    ReplyDelete
  8. Dulu anak anak suka beli IL....la ni nampaknya dah kurang ketagihannya hihi....mak tumpang makanlah sikit ....... Mahalkan coklat ni...

    ReplyDelete
  9. Samalah macam anak-anak saya. Cukup suka Kinderbueno ni. Kalau beli banyak, cepat habis. Kalau beli sikit, tak sempat sampai rumah dah habis! Nak simpan stok tapi takut pulak mereka lenjan makan tak ingat dunia!

    ReplyDelete
  10. salam... he3 kegemaran satukeluarga KA juga ni . KA jer x brp gemar yg manis2

    ReplyDelete
  11. Sakit gigi nanti.. Hihi..

    Salam kenal sis..

    ReplyDelete
  12. Bukan anak2 kecil jer suka...bunda pun suka ni..

    ReplyDelete
  13. Saya pun suka sgt kinder bueno. Tapi yg biase je. YG white chocolate ni terlalu manis untuk saya.

    ReplyDelete
  14. Fasya pom suka makan ni...

    kak..pic y susun2 tu lya guna app photoscape..blh install kt PC..nk edit & mcm2 kat situ... sori bru reply.. bru smpt bw ni

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.