Story Mory Cik Lala

Thursday, November 19, 2015

Boleh share tak



Boleh tak share hotel apa yang best kat Langkawi. Kawan saya kata hotel HIG ni okey sebab terletak di tengah bandar. Senang nak shopping dan jalan jalan.

Ada hotel lain lagi tak yang best. Dah lama tak pegi Langkawi ni. Anak anak yang beriya iya nak pegi sana. Tujuan pegi ke sana bukan nak shopping pun. Tapi saje nak bawak anak anak jalan jalan je. 

9 comments:

  1. Akak lebih suka stay kat area Pantai Chenang :)

    ReplyDelete
  2. Banyak pilihan Hotel di sini. Boleh cari yang mana murah.

    ReplyDelete
  3. Assalam tuan / puan .sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat..seperti mnyambung rumah.plaster siling,pasang tile,buat porch,wayaring,plumbing,pagar dan autogate,vinyl floor,wallpaper,waterprofing,grill,landskap dan kolam hiasan.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,bndr sri putra,sepang,nilai,cheras,puchong,semenyi dan kuala lumpur.hubungi sy d no 0192945175 atau wssp sy d no 01129110298

    ReplyDelete
  4. Salam n happy Monday. langkawi best tu... KA lebih suka cari home stay kat sana

    ReplyDelete
  5. Kalau tak mau shopping buat apa nak duk hotel area bandar IL? Carilah yg dekat pantai ke....boleh gak mandi laut hihi....

    ReplyDelete
  6. Banyak hotel yang menarik di Lagkawi IbuLala. Nak senang guna Agoda. Nanti dapat diskaun, tawaranya pun banyak pilihan. Boleh rujuk agoda ini [ Hotel Lagkawi Murah ]

    ReplyDelete
  7. Seronoknya nak berjalan dilagkawi. Boleh guna agoda akak. sekarang ada twaran seperuh harga. Boleh cuba mana yang murah [ Agoda Hotel Separuh Harga ]

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.