Story Mory Cik Lala

Friday, December 4, 2015

Herbal footpatch



Rasa sedap kaki bila tampal dengan benda ni. Hari tu dah tampal sekali. Tapi terbalik. Jadinya tak de hasil la. Tak de la keluar toksin toksin dalam badan ni.

Tapak kaki saya ni sakit sangat especially kalau banyak berjalan. Sebab tu la try pakai benda ni. Mana la tau kot kot mujarab. Harga foot patch ni rm3.50 sepasang. Kat caring sekarang ada promosi. Beli 3 peket dengan harga rm8.90 je.

Korang pernah pakai jugak ke?

5 comments:

  1. tak pernah try pun..tapi dulu abah selalu guna...

    ReplyDelete
  2. dana penah try yg kinohimitsu tuh tp lama dh tak buat.... ni harga mahal tak?
    buang toksik kan... bangun2 tdo msti jd hitam bwh tuh

    ReplyDelete
  3. Tak pernah cuba....tp tau la....
    Mcm kurang percaya pulak IL, toksin boleh keluar ikut tapak kaki....

    ReplyDelete
  4. Dulu pernahlah juga pakai tapi jenama lainlah. Dah lama tak tempek benda ni kat kaki. Kaki pun dah sakit-sakit asyik berjalan aje tak reti duduk rumah!

    ReplyDelete
  5. Camne leh terbalik.... Cikna beli yg on9 je 5psng rm10,mmg dia tarik toksin betul,best....;-)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.