Story Mory Cik Lala

Wednesday, September 9, 2015

Pullman Bangsar - Training dua hari



Dua hari ada conference kat Hotel Pulman Bangsar ni. Tempatnya agak tersorok. Kalau tak pegi conference ni memang la tak tau hotel ni kat mana.

Makanan kat sini sedap sedap belaka. Tapi tak la pulak nak ambik gambo makanan tu. Malu la sebab participants ramai sangat.

Nak pegi hotel ni naik teksi balik pun naik teksi. Tambang pun di sekitar RM11.50. Kalau nak naik lrt putra boleh turun kat stesen kerinchi. Tapi kena la menapak sikit sebab hotel tu bersebelahan je dengan stesen Kerinchi tu.

Apa apa pun dah lega sebab family day dah settle, brainstorming dah settle, training pun dah settle. 3 hari tak masuk opis. Esok masuk opis banyak la keje yang menunggu. Kan best kalau tak masuk opis sampai bila bila.

7 comments:

  1. Wah seronoknya ibu berjalan duduk di hotel 3hari. :-)

    ReplyDelete
  2. Masuk office nanti kena buat kerja baliklah nampaknya.. Tak apa. dah ada semangat baru.

    ReplyDelete
  3. Bestnya. Kalau macam tu, nak pergi mudah turun di stesen kerinchi.

    ReplyDelete
  4. Hihi..luas prjlnn, luas pngalaman..

    ReplyDelete
  5. Owh pullman pun ade kat bangsar ye?
    Menarik not bad jugak Pullman hotel ni

    Rahsia Bayi Pintar

    ReplyDelete
  6. Dari highway rasanya nampak Pullman tu IL....
    Gitulah kalau kerja kan IL..... training setahun kena kasi settle. Tp okje suka gi training sebab kenyang makan haha....

    ReplyDelete
  7. tu la dari highway dah nampak hotel ni, tapi tak pernah sampai lagi...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.