Story Mory Cik Lala

Friday, September 11, 2015

Jerebu o jerebu



Jerebu makin teruk. Bila la nak berakhir. Kesian budak budak yang ulang alik pi sekolah.

14 comments:

  1. Kat Kampar pun.sama..kesian anak2 bila bw keluar asyik tenyeh mata

    ReplyDelete
  2. Betul tu akak. Kasihan kat mereka. Tambah-tambah bagi yang pergi naik basikal.

    ReplyDelete
  3. Kasihan kat anak-anak sekolah. Harap cepat berakhir jerebu kali ni.

    ReplyDelete
  4. kasihan kat mereka. Terpaksa ke sekolah dalam keadaan begini.

    ReplyDelete
  5. tu la makin teruk jerebu, cam tak surut ja...

    ReplyDelete
  6. sehari je cutinyakan, tp harini mcm ok sikit dah.

    ReplyDelete
  7. Tulah....ni rasa mcm dah teruk balik walaupun semlm hujan

    ReplyDelete
  8. Tapi lagi kesian kalau cuti sekolah yg jadi masalah periksa tertunda Ana..

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah, jerebu makin kurang, mitak2 akan datang takde dah jerebu ni...aminnn...

    ReplyDelete
  10. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  11. Assalam tuan / puan .sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat..seperti mnyambung rumah.plaster siling,pasang tile,buat porch,wayaring,plumbing,pagar dan autogate,vinyl floor,wallpaper,waterprofing,grill,landskap dan kolam hiasan.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,bndr sri putra,sepang,nilai,cheras,puchong,semenyi dan kuala lumpur.hubungi sy d no 0192945175 atau wssp sy d no 01129110298

    ReplyDelete
  12. Lama sangat okje tak singgah sini, sampai jerebu pun dah hilang hihi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.