Story Mory Cik Lala

Tuesday, September 1, 2015

Pesanan penaja



Tak senang duduk la minggu ni. Dah la baru balik dari family day. Nak cuti pun sayang sebab annual leave dah tak banyak. Ada 9 hari je lagi. 25 september ni nak cuti lagi. Bulan 11 ni kezen nak bertunang pun nak cuti lagi. Danial nak masuk darjah satu nanti pun nak cuti gak lagi.

Mesej kat atas tu saje je wat i stress tau. Dah la tak cukup staff ni. Terpaksa buat keje sendiri dan cover keje orang lain jugak. Stress mental dan fizikal tau.

9 comments:

  1. Stress bila nak benda cepat macam ni. Nak tak nak kena buat.

    ReplyDelete
  2. Bila kerja dengan orang macam ni lah. Nak tak nak kena buat.

    ReplyDelete
  3. Bila naik dari bercuti kadang-kadang banyak kerja nak cepat macam ni.

    ReplyDelete
  4. Kalau ada meeting tergempar camtu memang buntu otak... tak boleh nak fikir apa dah...nak tak nak kene siapkan juga kerja...kalau tak nanti mada bercuti pun teringat2 keje...nanti maduk balek keje bertimbun kan...

    Tapi takperlah sesekali tolong buatkan keje orang....nanti mana tau kot2 satu hari kita urgent ....ada pulak orang tolong kita kan ..

    ReplyDelete
  5. Sabarlah IL dah nama pun cari makankan....hihi pandai tak kita nasihat orang?
    Gitulah....namanya pun kerja. Tak kerja tak boleh enjoy beli baju pulak kang..

    ReplyDelete
  6. Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang IRDI TOUR BANDUNG selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Irdi Tour Bandung hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Irdi, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Irdi Tour Bandung menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk info info lengkap tentang Irdi mengenai promosi percutian di Bandung bisa lihat blog Irdi :
    http://sewakeretamurahpelancong.blogspot.com/
    JOM JOM ke Bandung bersama Irdi, dijamin Muraaaah dan puas ^_^
    Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi… ;-)
    Dijamin Irdi bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..

    Contact Person :
    Mobile Phone : +6281322167717
    WhatsApp : +6281214741600
    +6281220477335
    Facebook : - Irdi Tour Bandung & Irdi Wati

    Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi mohon maaf kalau ada kata kata Irdi yang tidak berkenan.
    Irdi Tour Bandung tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..
    Wassalam..wr.wb..

    ReplyDelete
  7. Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang IRDI TOUR BANDUNG selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Irdi Tour Bandung hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Irdi, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Irdi Tour Bandung menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk info info lengkap tentang Irdi mengenai promosi percutian di Bandung bisa lihat blog Irdi :
    http://sewakeretamurahpelancong.blogspot.com/
    JOM JOM ke Bandung bersama Irdi, dijamin Muraaaah dan puas ^_^
    Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi… ;-)
    Dijamin Irdi bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..

    Contact Person :
    Mobile Phone : +6281322167717
    WhatsApp : +6281214741600
    +6281220477335
    Facebook : - Irdi Tour Bandung & Irdi Wati

    Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi mohon maaf kalau ada kata kata Irdi yang tidak berkenan.
    Irdi Tour Bandung tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..
    Wassalam..wr.wb..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.