Story Mory Cik Lala

Monday, June 15, 2015

Suka buat matematik

Danial ni lebih suka buat matematik. Kalau suruh membaca memang dia liat sangat. Tahun depan dah masuk darjah satu. Tak tahu lah cam mana nanti.

7 comments:

  1. Hihihi...kanak-kanak minat tak sama Kak. Ada tu memang jenis ulat buku. Mcm anak Diana sendiri pun x minat baca buku. Baca pun sbb mama dah mcm Tarzan. Kalo x sibuk melukis je. Lgk pening dibuatnya

    ReplyDelete
  2. Mathematic kan mengira so bila dah tahu memang lebih enjoy berbanding membaca. Tapi kalau yg jenis suka membaca buku cerita habislah pantang jumpa buku cerita buku belajar tolak tepi macam anak kakak.

    ReplyDelete
  3. bgs lah kak minat kira2.... membaca tuh kene akak lah raijn2 membaca apa2 kt dia... kot dia blh minat

    ReplyDelete
  4. boys memang lg suka numbers dari membaca
    apapun teruskan usaha ye ibu lala supaya pembelajaran danial seimbang

    ReplyDelete
  5. erk....bahaya juga ni...kemarihan berbahasa nanti berkurang....

    singgah blogwalking!salam perkenalan!

    ReplyDelete
  6. mesti otak bijak ni..suka buat kira2

    ReplyDelete
  7. baguih jugatu.. tapi yang payahnyer banyak mata pelajaran kena membacakan..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.