Story Mory Cik Lala

Sunday, June 14, 2015

Baking time




Si kecik ni malam malam request nak makan coklat kek. Dan dan kek tu masak kasi sejuk sikit pastu saya potong. Separuh bekas gak habis dimakan Danial. 

Lain kali buat kena kurangkan sikit isi dalam bekas tu. Kalau tidak tak muat nak isi topping.

Nak ucap terima kasih jugak kat empunya blog oven bulat buruk sebab selalu beri tunjuk ajar kat saya. Apa apa tentang masakan selalunya saya refer kat dia. Dia pun semakin hebat sekarang ni. Oder makin hari makin bertambah. Semoga empunya oven bulat buruk dimurahkan rezeki dan berjaya selalu.
(Nanti saya letak oven bulat buruk tu. Ni update dengan fon je.)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.