Story Mory Cik Lala

Sunday, June 14, 2015

Ber ice skatting di hujung minggu


Esok sekolah dah nak mula. Cuti sekolah ni tak pegi mana mana pun. Saya memang allergic kalau pegi bercuti time cuti sekolah ni. Tak suka nak mengadap kesesakan. Lebih baik dok kat rumah je.

Demi tak nak kecewakan anak anak bawak la jugak dorang tengok wayang dan main ice skatting. Si anak dara sorang ni la yang beriya iya nak main ice skating.

Fees untuk main ice skating ni ialah RM30 kalau sebelum 12 tengah hari dan RM35 selepas jam 12 tengah hari. Korang main la berapa lama yang korang suka. Harga RM35 tu dah termasuk harga sewa kasut. Glove boleh bawa sendiri. Kalau nak beli pun ada jual dengan harga RM8. 

1 comment:

  1. bestnyer.. tp lya tkut main..sbb rsa mcm nk gelincir

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.