Story Mory Cik Lala

Wednesday, September 12, 2012

Rasa fobia pulak

Alhamdulillah
lepas 3 hari hantar kat kedai
kete saya dah pun siap
cuma gambonye saje yang
tak de kat sini
rasa fobia jugak nak drive
lepas kejadian Rabu lepas
tapi sampai bila nak fobia
tak boleh bergerak ke mana la
kalau tak boleh nak drive sendiri
nak harapkan encik hubby
dia pun banyak keje lain
yang nak dibuat

4 comments:

  1. InsyaAllah, phobia itu tidak akan lama. Mungkin kena lebih berhati2 (tapi itulah, kita berhati2 orang pulak tidak!).

    ReplyDelete
  2. memang fobia kalau perkara seperti itu terjadi...

    ReplyDelete
  3. Kalau ikut gerak rasa hati memang fobia tapi keperluan hidup kena drive juga kan... lama-lama hilang kakak dah pernah rasa lagi dahsyat sebab masa tu kakak masih anak dara - sebulan baru kereta pulih. Teruk sangat sampai insuran pun tak mahu lagi bila nak renew for the next year..

    ReplyDelete
  4. kalau kena kat diri sendiri ni pun fobia gak ni..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.