Story Mory Cik Lala

Thursday, September 13, 2012

Nuffnang owh nuffnang

Sepanjang berblog
ini je yang ai dapat setakat ni
pelik bin hairan bila orang lain
boleh dapat amount yang banyak
tak reti bin tak pandai pun ye jugak
ada sape sape yang boleh
tolong ajarkan tak
jeles tengok kengkawan
yang kejap kejap dapat check
lagi satu nak tanya
macam mana cara nak ambik
gambar screen yang tertera
di atas pc tu ek



Terima kasih daun keladi

8 comments:

  1. Samalah kita,blm ada rezeki lg dgn nuffnang nie.

    ReplyDelete
  2. Kakcik ada buat tutorial tentang print screen tak lama dulu.

    Cuba masukkan perkataan print screen di ruangan search kat blog kakcik. Mungkin boleh membantu. :)

    ReplyDelete
  3. tekan ctrl+alt+printsdrn serentak..then pastekan kat word atau power point..;)

    ReplyDelete
  4. saya pun xtau.. huhuhuhu ..
    samelah kt....
    tak pernah dapat BE PUN...

    ReplyDelete
  5. saya pun xtau.. huhuhuhu ..
    samelah kt....
    tak pernah dapat BE PUN...

    ReplyDelete
  6. belum lagi kot. kena sabar, rajin update, rajin bw, nnti InsyaAllah bercambah lah tu. Nak akmbil gambar screen tu, kalau ada download picasa dalam lappy, buka picasa dan tekan je print sreen pada keyboard tu, tp kalau takde picasa, tekan print sreen past tekan Ctrl C buka paint dan tekan Ctrl V pada paint tu, dah tercopy di situ, save le gambar tu. Moga membantu.

    ReplyDelete
  7. mayang pon x tau bab2 ni tapi suka tengok org dpt duit bebanyak

    ReplyDelete
  8. insyaAllah.. lama2 mesti meningkat.. rajin update n rajin bw... :-)

    *saya balik kg sekadar bercuti.. belum tunggu ms bersalin lagi.. :-)

    insyaAllah due 3/11 nanti :-)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.