Story Mory Cik Lala

Thursday, September 20, 2012

Celebrate birthday boys

Celebrate birthday boys on 16 September hari tu. Danish lahir 12 September, Danial pulak lahir 6 September. Kalau sama tarikh kan bagus. Waktu bersalinkan Danial awal 3 minggu dari tarikh jangkaan. Tu pun hari hari ai cakap kat Danial suruh dia keluar cepat sebab ai dah tak larat sangat. Jadinya ada beza 6 hari tarikh kelahiran abang dan adik. Asalkan September jugak okeylah tu. Senang nak celebrate sekali.

Ada kawan ai pulak, dia pilih bulan lain lain untuk kelahiran anak-anak dia. Yang pertama tu lahir bulan Mac, yang kedua lahir bulan April dan yang ke tiga lahir bulan Mei. Makanya tiap tiap bulanlah celebrate birthday kan. korang pulak macam mana?? 

Ni hadiah Danial. Suke sangat dia dapat hadiah ni.


Kek pilihan Danish - Kek Red Velvet








Kek pilihan Danial - Kek Carrot Walnut

Menu :
Mee Udang, Satay dan kuah kacang, Nasi impit, Lemang dan rendang, Cream Puff, Kek Carrot dan Red Velvet, Agar agar laici, air sirap ais dan teh tarik.

6 comments:

  1. Happy belated birthday boys. Moga mendapat segala kebaikan amin..

    Banyak masak tu:)

    ReplyDelete
  2. sy taktau nak celebrate biler. kakak bulan 12, adik bulan 3. nak celebrate skali bulan 12 je kot..
    sate tu wat sy lapar..

    ReplyDelete
  3. hepi belated beday boys....

    semoga sihat2 selalu yer...

    ReplyDelete
  4. wow...bestnye hadiah tu..
    hepi besday baby boys...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.