Story Mory Cik Lala

Tuesday, February 16, 2016

Pulau Payar yang best





Memang best la snorkeling kat Pulau Payar ni. Time kita mandi berenang renang ikan ni di sekeliling kita. Baby shark pun ada. Eii geram betul. Rasa nak sauk je ikan ikan tu semua bawak balik.

Lokasi : Pulau Payar Langkawi
Tarikh : 22 January 2016.

6 comments:

  1. tak pernah sampai wlupun kite org langkawi

    ReplyDelete
  2. Mak aiiii jernihnya air IL, rasa nak terjun je. Tp seram pulak nak ke pantai sekarang ni...takut ombak kuat!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.