Story Mory Cik Lala

Thursday, February 25, 2016

Nampak macam



Nampak macam kena letak rak kasut kat bawah meja nih. Kasut datang keje lain. Kasut masuk meeting lain. Kasut kat opis lain. Kasut jalan jalan lain. Slipar jepun untuk angkat wuduk pun ada. Tapi tak ada dalam gambar pulak. Hah 5 pasang kasut wey kat opis ni. Korang hado??

12 comments:

  1. pempuan mmg lah kak... tu tak campur kasut tinggal kt kete... mana yg utk jln2 formal mana yg utk jln1 pi paso hehehhe

    ReplyDelete
  2. kak lala...alahaii sama je situasi macam julia sekarang...bersepah kasut bawah meja...huhhhh jom kak kita survey kat daiso nak hehhe

    ReplyDelete
  3. Penuh dgn kasut semata. Haha... Lm x sggh sini.

    ReplyDelete
  4. Dah macam kat rumah pulak yer....tapi apa salahnyer untuk kegunaan n keselesaan kita sendiri jugak kan...

    ReplyDelete
  5. Ha ha ha.. begitulahhh orang pompuan ya..

    ReplyDelete
  6. Saya ada dua aje kat opis. Satu kasut satu selipar.

    ReplyDelete
  7. HEHE..mmg kna ltk rak kst dh ni kak

    ReplyDelete
  8. sama la ngan Ayu.. he he he..

    * yg cita Boboiboy tu...kat MBO Seremban2

    ReplyDelete
  9. Cari rak kasut buh bawah meja, kemas sikit...Itulah baru nama pompuan, sorang, 5 pasang kasut dia ada haha...

    ReplyDelete
  10. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.