Story Mory Cik Lala

Friday, February 20, 2015

Cuti untuk tido jek



Balik kampung pun tak tau nak pi mana. Habis habis tido tido dan tido. Tak berkembang pale otak ni. Nak pi window shopping pun tak tau dah nak pi mana sebab balik balik tempat yang sama je. Makanya terperok la kat rumah buat taik mata ja. Esok dah nak balik KL. Kejap ja cuti dah nak habis kan. Huwaaa 😭😭😭😭

6 comments:

  1. hahahahaha...bes jalan2 dlm rumah :)

    ReplyDelete
  2. tido jek... sesekali lyn tido best juga

    ReplyDelete
  3. Lagi bagus sebenarnya IL....perhi mari pergi mari area rumah jerz duit pun tak habis hihi...

    ReplyDelete
  4. Hehehe...samalah mcm cik.mah klau blik kg hubs..tp g juga kedai2 kat kg tu sbb murah2 brng nya...shoppinglah juga..hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.