Story Mory Cik Lala

Wednesday, September 18, 2019

Help !


Ada tak yang tahu kenapa saya tak boleh komen melalui fon. Dah sign in. Tapi bila nak komen tetap tak boleh. Komen dengan fon ni lagi mudah berbanding dengan di komputer.

4 comments:

  1. halamak, tak tau lah kak... tak pernah lak jd gini... selalunya kalau guna akaun google mmg otomatik

    ReplyDelete
  2. Mrs. A pun ada masalah tak boleh komen kat fon ni tapi bukan semua bloglah ada blog-blog tertentu.

    Sorry tak tahu camna nak help! huhuhu...

    ReplyDelete
  3. Kak..saya pun sama tiap kali nak komen guna hp kena login semula..masukkan password semula..walhal sebelum ni Ok je bila dah login senang komen.. huhu

    ReplyDelete
  4. JM pun alami masalah ni sbb komen guna Safari..pastu try install Opera Touch baru boleh komen mcm biasa..guna phone ni senang bebila leh drop komen

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.