Story Mory Cik Lala

Thursday, June 13, 2019

Majlis Khatam Quran




Ntah kenapa saya tak boleh nak komen kat blog kawan kawan. Dah taip try publish banyak kali tapi tak appear jugak. Ada cara tak nak atasi masalah ni. Rindu nak komen kat blog korang semua.

Ni gambar hari Jumaat sebelum raya hari tu. Bersungguh sungguh  saya cari jubah dan tudung putih sebab selalunya ada jubah dan tudung hitam je. Nasib baik jumpa dan muat saiz. 


No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.