Story Mory Cik Lala

Thursday, April 23, 2015

Hye semua


Lama tak buat entri sebab bizi bizi dan bizi. Keje banyak kat opis manakala staff tak cukup. Dulu ada 4 orang. Sorang dah resign. Dapat jadi manager kut kat tempat baru. Sorang lagi pulak dah sarat menunggu kelahiran cahayamata ke 4. Makanya tinggal lah kami berdua sahaja. Sume keje kami berdua la nak kena handle. Meeting pulak setiap minggu. Macam macam meeting dok ada. Selain meeting banyak lagi adhoc keje nak kena buat.

Boss kata orang baru akan masuk lagi sebulan. Hu hu hu. Cam nak nangis dengar. Ayat boss yang tak boleh blah " u all kena bekerja keras dalam masa sebulan ni sementara orang baru nak masuk". Selama ni pun kami bekerja keras gak boss. Boss je yang senang hati jalan sana sini sedut udara segar.

Biasa la boss. Peduli apa keje banyak ke tak. Yang penting sume keje keje tu staff yang buat. 

7 comments:

  1. Bertabah untuk sebulan lagi.. ;)

    ReplyDelete
  2. huhuhu seksa nyer kak kalu banyak sgt keje... nk cuti msti tak dpt sian kt membe bt keje sorang2... tp tulah.... kene redho dlm terpaksa keje sebelum staf baru masuk

    ReplyDelete
  3. sabarjak la..sebulan jak lagi..hihi kena train pekerja baru lg..

    ReplyDelete
  4. Hari ini mesti laaagilah busy kan baru naik cuti.
    Kakak pun sama..

    ReplyDelete
  5. Gitulah untungnya jadi boss IL.....nak buek camno hihi....Sebulan lagi? Pergh....tak tertahan rasanya nak tanggung keje kan IL

    ReplyDelete
  6. bertabah la wahai hati..
    dah masuk ke staff baru tu kak ?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.