Story Mory Cik Lala

Sunday, April 16, 2017

Green Tea Latte Boh



Dah jadi trend dan gian pulak minum green tea ni. 
Nasib baik boh ada buat yang sachet ni. 
Tapi agak mahal la jugak. 
Satu bungkus ni ada 12 stick dengan harga RM15. 
Anak anak saya suka sangat dengan green tea ni. 
Kalau lalu kat Secret Recipe, Starbucks atau McD mesti ketagih nak green tea ni. 
Tak sah kalau tak beli.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.