Story Mory Cik Lala

Wednesday, May 20, 2015

Danial injured di kepala


Kejadian berlaku pada hari ahad lepas ketika di rumah opah. Danial yang bangun untuk berdiri tiba tiba terhantuk dengan pagar rumah opah. Bawak pegi klinik biasa doktor nak jahit tapi tanpa bius. Saya minta refer ke hospital. Kat hospital doktor hanya cantumkan kulit tu dengan gam. Alhamdulillah kulit kepala tu bercantum balik dan tak perlu di jahit.

Danial sikit pun tak nangis masa kena tu. Dia tau kepalanya tu berdarah. Tapi darah pun sikit saje. Kat klinik masa doktor check pun dia tak nangis. Kat hospital pun macam tu. Dia tahu je kepala dia nak kena jahit. Tapi dia ni jenis redho. Memang brave boy betul anak sorang ni. Dalam apa jua keadaan steady and cool.

11 comments:

  1. ohh now dah boleh cantum dengan gam ek? macam orang undergoing caesarean juga kaedahnya ni... rasanya errr tak taulah kalau salah yang caesar pun ada pakai gam dah sekarang...

    ReplyDelete
  2. Heee... ngilunya kakak tengok Ana.
    Macam manalah dia meraung kesakitan masa kena agaknya.

    ReplyDelete
  3. Allah...takut tgok...moga cepat sembuh... nasib baik pergi hospital...xdpt bayangkan kalau kena jahit

    ReplyDelete
  4. serem nyer lah kak oi... camne lah blh terhantuk tuh...

    ReplyDelete
  5. Allah...seriau tgok...aaa...mcm anak kakak..jatuh bilik air...dahi depan tu mcm tu lah juga. .dktr gam je..alhamdulillah.ok dah...

    ReplyDelete
  6. alahai kesiann ya Danial..moga cepat sembuh...

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum,
    seriaunya!

    ReplyDelete
  8. assalam..
    alhamdulillah.Allah permudahkan..
    saya yg tgk pulak seriau..

    akak.tima kasih singgah blog.
    sy msh mncri rentak huhuhu

    ReplyDelete
  9. biasalah anak lelaki mmg mcm ni..hero kan..

    ReplyDelete
  10. siannya... nasib baik tak cengeng :)

    ReplyDelete
  11. bagusnya....
    kita y tgk lak seriua..lg2 nak kna jahit2 ni

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.