Monday, February 24, 2020

Hadiah baby baru jiran MIL


Bestnya dapat baby barukan. Tak de harapan la nampaknya sebab umo pun dah 44. Sekarang ni buat keje sikit pun dah mengah. Mengah sebab gemok ke atau sebab tak de stamina ke ntah lah. Kalau mengandung lagi mau terbaring aje la kejenya. Masa mengandung baby no 3 hari tu asik menghitung hari aje bila nak deliver. Tak larat bawak perut tak larat bawak badan dan semuanya tak larat.

Balut hadiah ni is my peberet. Kalau hadiah untuk baby ni aku tak suka bagi sabun or tisu bagai. Lebih suka bagi baju mitten and toys. Puas hati baby boleh pakai tukar ganti. Kalau bagi sabun bedak bagai tu mak dia pun dah beli. Lagipun kalau bagi baju ni confirm baby pakai kan. 

17 comments:

  1. Yup. Baju boleh turunkan ke bagi lain kalau dah tak must.

    ReplyDelete
  2. tahniaah kepada jiran MIL dapat baby

    ReplyDelete
  3. Apa pun yang penting keikhlasan si pemberi...cantik balutan sis, kalau orang hadiah kt juju sabun baby ke apa saje dah cukup syukur dah ada gak dia ingat hehe

    ReplyDelete
  4. macam balut kat kedai kak... cantik

    ReplyDelete
  5. saya pun suka bagi baju jugak, sebab comey2 kan baju yg ada dijual. hehe

    ReplyDelete
  6. tahniah jiran dpt baby baru tuuuh, ;p

    ReplyDelete
  7. yeah saya pun..suka sangat balut gift

    ReplyDelete
  8. best bau baby...biasa beli hadiah pi customer servis soh balutkan hehe

    ReplyDelete
  9. salam..

    seronok kan bila ada baby baru.. akak dah lama pencen dah..

    ReplyDelete
  10. Hehe saya pun baru bersalin 28/02 haritu. Ni dah masuk hari ke-7 berpantang

    ReplyDelete
  11. Kalau mengandung jugak lagi pada umo tu... banyak risikonya ana... Tapi kalau teringin jugak... kena persiapkan diri dari segi mental dan fizikal lah...

    ReplyDelete
  12. ehehe xpe la tu kak da ade 3 da hehe..
    seronok baby niiii bau diorang tu best kalo ciom..

    ReplyDelete
  13. noe pun biasanya beli baju..klu hadiah tuk baby... tak pun..jenis satu set terus tu

    ReplyDelete
  14. Muda lagi tu.... baru 44 hihi...
    Yelah samalah .... kita pun cepat mengah, mana taknya kan semakin hari semakin sihat hihi... makan selera sokmo

    Seronok mak baby dapat hadiah, bolehlah bergaya dgn baju baru hari ni

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.