Story Mory Cik Lala

Thursday, March 3, 2016

Jam kat opis



Sape yang ada jam meja kat opis kita geng. Senang nak tengok kan. Time rehat, time masuk keja, time balik dan macam macam lagi.

Yang belah kiri tu jam kat rumah sebenarnya. Hari tu hilang. Cari punya cari jumpa atas bumbung almari pakaian anak. Lama jugak dia menghilangkan diri. Tak nak hilang lagi makanya saya bawak datang opis.

Yang satu lagi tu jam dapat free masa beli telefon Nokia tahun 2010. Tahan kan. Sayang kat jam Nokia tu sebab ada date bagai. Lagi pun ada lampu kaler hijau. Cam susah je nak jumpa.